Save the date


Neem jullie agenda’s erbij want de start van de zomer heeft nog het een en ander voor jullie in petto!

Seizoen 2017-2018: inschrijven/uitschrijven en lidgelden

Hoewel hockeyseizoen 2016-207 nog maar net achter de rug is, worden de voorbereidingen voor seizoen 2017-2018 al getroffen.

Nieuwe leden kunnen zich via de website inschrijven voor het nieuwe seizoen. Wie reeds is aangesloten bij de club hoeft zich niet opnieuw in te schrijven, maar kan wel alvast het jaarlijks lidgeld overschrijven. Wie betaalt voor 30 juni krijgt ‘vroegboekkorting’! De lidgelden en het rekeningnummer zijn terug te vinden op http://www.vrijbroek.be/lidgelden/.

We geven graag nog mee dat de meeste mutualiteiten een deel van het inschrijvingsgeld bij een sportclub terugbetalen. Je kan je hierover informeren bij je eigen mutualiteit.

Omdat de club de verschillende teams ten laatste in juni dient in te schrijven, vragen we aan alle spelers die stoppen om voor 10 juni een seintje te geven aan Timmy (Timmy@vrijbroek.be). Op die manier kunnen de teams vlot ingedeeld worden.


 Vriendjesdagen

Op vrijdag 23 juni staat de laatste training van het seizoen gepland. Voor het zover is, willen we iedereen nog uitnodigen voor de vriendjesdagen.

Alle leden mogen elke vrijdag vrienden, vriendinnen, zussen, broers, … meenemen naar de training. Op die manier hopen we nieuwe leden te werven en krijgen geïnteresseerden de kans om op een leuke manier kennis te maken met hockey.

Iedereen welkom, geef op voorhand even een seintje aan de trainer.


Stages voorjaar 2017

  • Maandag 21 augustus – vrijdag 25 augustus: TOPstage zomervakantie

Info en inschrijvingen via Timmy@vrijbroek.be

  • Zomerstages hockey/omnisport in samenwerking met stad Mechelen:

Tijdens deze stages worden de basisprincipes van hockey bijgebracht aan deelnemers van 5 tot 16 jaar. Hockey en omnisport worden telkens afgewisseld. De stages starten om 9u en eindigen om 16u30.

  • Maandag 3 juli – vrijdag 7 juli
  • Maandag 17 juli – donderdag 20 juli
  • Maandag 24 juli – vrijdag 28 juli
  • Maandag 31 juli – vrijdag 4 augustus
  • Maandag 7 augustus – vrijdag 11 augustus
  • Maandag 28 augustus – donderdag 31 augustus

Info en inschrijvingen voor de zomerstages hockey/omnisport kan via de site van stad Mechelen: https://kinderstad.mechelen.be/vakantiezapper


24 juni: tornooi en barbecue op de club

Op zaterdag 24 juni kan je deelnemen aan ons jaarlijks familie- en vriendentornooi en/of kan je nadien aanschuiven voor een heerlijke barbecue.

Vanaf de middag nodigen we iedereen uit om te strijden voor de beker van ‘beste VHCM-hockeyfamilie 2017’. Een team bestaat uit maximum zes spelers waarvan er telkens vier op het veld zullen staan. Om deel te nemen aan de familiepoule dienen er minstens twee kinderen op het veld te staan (-14 jaar). De andere teams spelen in de vriendenpoule. Iedereen mag deelnemen, ook onervaren spelers.

Het team dat het best verkleed is in ons thema ‘Tropical destination/Hawaii’, val sowieso in de prijzen. Per ploeg betaal je ter plaatse €10 inschrijvingsgeld. Alle deelnemers krijgen een leuke goodie bag.

Aansluitend, van 17u tot 20u, is iedereen welkom op onze hockeybeach voor een zomerse barbecue. Onderstaande keuzes worden aangeboden:
– Volwassenen (€18): gemarineerde gevogeltebrochette, hamburger, witte pens
– Kinderen (€10): hamburger
– Vegetarische optie
Dit gaat natuurlijk gepaard met frisse groentjes, lekkere salades en bijhorende sausjes. Het inschrijvingsgeld voor de barbecue kan je ook ter plaatse cash betalen.

Inschrijven voor het tornooi en de barbecue kan vanaf nu via http://www.vrijbroek.be/inschrijving-tornooi-en-barbecue. Na je inschrijving krijg je een bevestigingsmail.


18 augustus-20 augustus: Zomertornooi Hulst

Zoals elk jaar zal ook deze zomer het Reynaerttornooi te Hulst doorgaan. De Nederlandse hockeyclub MHC Rapide organiseert dit internationaal hockeyweekend reeds voor de 59e keer, deze editie met ‘Après-Ski’ als thema. Aan al onze Dames & Heren: dit topweekend mogen jullie niet missen! Inschrijven kan bij Timmy.