Woordje van het feestcomité


Dag Vrijbroekers,

The sun is shining and so are we!

Wij heb de eer gekregen om jullie met veel plezier aan te kondigen dat we sinds kort een volwaardig Feestcomité hebben opgericht!

Omdat we de kracht van onze club niet alleen op het veld maar ook naast het veld willen tonen, worden alle activiteiten vanaf heden gecoördineerd door een team van enthousiaste dames en heren, bestaande uit Alexandra, David, Hanne, Isabel, Katrijn, Lieke, Saskia, Sofie, Timmy en Yasmine.

Intussen hebben we al een aantal feestjes georganiseerd, waar we graag in de toekomst echt mooie herinneringen aan willen overhouden met ieder van jullie. Bij deze nodigt het Feestcomité jullie graag uit op volgende edities die via social media en Het Belang aangekondigd worden.

Nog leuker: je mag zoveel kameraden en vriendinnen meebrengen als je wil om samen te genieten van een drankje, een dansje en een fijne babbel!

Het eerstvolgende grote evenement zal plaatsvinden op 24 juni, namelijk het familietornooi en de zomerbarbecue. De verantwoordelijken zijn achter de schermen hard aan het werk om er een fantastische dag van te maken. Als je even je ogen sluit en denkt aan de heerlijke geur van barbecue, een drankje met veel ijsblokjes, de prachtige goal die je tegen een familielid scoort en de grapjes en de verhalen die je deelt met je vrienden… Ja inderdaad, met stip aanduiden in jullie agenda dus!

In het najaar, bij de start van het nieuwe seizoen, heeft het Feestcomité al heel wat projecten in petto. Om jullie brandend verlangen van nieuwsgierigheid nog wat verder aan te wakkeren, kunnen we alvast verklappen dat er in november spoken zullen griezelen… Een leuke uitdaging voor ons allemaal als stoere Vrijbroekers, niet?

Meer details over wat er wanneer plaatsvindt, zullen we voor de start van het nieuwe seizoen bekend maken. Wij kijken er alvast naar uit!

Heb jij nog leuke ideeën of wil je zelf graag een handje helpen waar kan? Laat het ons zeker weten.

Namens het Feestcomité willen we ook graag alle studenten een hart onder de riem steken. Wij geloven alvast in jullie, dus gewoon gaan!

Tot 24 juni!

 

Groetjes

Katrijn & Lieke