• ACTIVITEITEN

  Omdat we een club willen zijn voor de hele familie, organiseren we gedurende het jaar een aantal activiteiten waaraan ook de minder sportieven onder ons kunnen deelnemen. Hieronder een overzicht van onze komende evenementen. Lees zeker onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle details!

 •  

  zaterdag 28 / zondag 29 mei
  Back in time tornooi 

  Dit seizoen nemen onze jeugdploegen gezamelijk deel aan het back in time tornooi van hockeyclub Dragons te Brasschaat. Op die manier is het makkelijker te organiseren en bovendien is het beter voor de sfeer.

  Op zaterdag 28 mei spelen onze U6, U7, U8, U9 en U10. Zondag komen de U12 en U14 aan bod.

  Zodra we de details kennen informeren we jullie via de teammanagers. Hou alvast de hele dag vrij.

   

  zaterdag 4 juni
  United Girl Power

  Onze meisjesploegen kunnen wel wat versterking gebruiken. Met dit initiatief geeft de Belgische Hockey Bond ons een steuntje in de rug. Nodig zoveel mogelijk klasgenootjes, vriendinnen, nichtjes of patrouilleleden uit voor een hockey initiatie op zaterdag 4 juni. Deelname is gratis. Meisjes kunnen zich inschrijven via onderstaande link, of via de website die vermeld staat op de uitnodigingskaarten die we binnenkort verdelen. Voor meisjes tot 14 jaar.

   

  zaterdag 25 juni
  Vrijbroek BBQ tornooi

  Voor het eerst in twee jaar kunnen we het hockeyseizoen terug feestelijk afsluiten. In de voormiddag begint op ons veld een dubbeltornooi met twee gescheiden competities: eentje voor families met kinderen en één voor vriendenploegen. Naast het veld voorzien we de nodige catering en randanimatie. Afronden doen we vanaf een uur of vijf met een BBQ. Een echte Vlaamse hockeykermis en één van de hoogtepunten van het clubjaar. Inschrijven kan in een volgende nieuwsbrief.