• AANSPREEKPERSOON INTEGRITEIT

  Ruben Van Nieuwenborg is onze nieuwe en eerste API (aanspreekpersoon integriteit). Bij hem kan je terecht met een vraag, vermoeden of klacht over grensoverschrijdend gedrag zoals pesten, misbruik of discriminatie. De API werkt onafhankelijk, biedt een luisterend oor en helpt je verder op weg om in de juiste richting mee te denken. Ook bij conflictsituaties zal hij bemiddelen. 

  contact: ruben@vrijbroek.be

 • VRIJWILLIGERS

  Vrijwilligers zijn het speerpunt van onze clubwerking. We rekenen op het engagement van onze leden. Daarom betalen alle leden een vrijwilligerswaarborg van €25. Wie zich inzet, heeft die op het einde van het seizoen gewoon terugverdiend.

  Via de takenlijst kan je je opgeven voor een werkshift: de bar bemannen, helpen bij de catering tijdens een activiteit of gewoonweg de handen uit de mouwen steken waar nodig.

  Onze vaste medewerkers nemen gedurende minstens één seizoen een taak of functie op zich: : in het barteam, als teammanagers, als materiaalmeester, …

  Contact vrijwilligers: wannes@vrijbroek.be

 • CLUBHUIS

  Ons clubhuis is geopend op woensdag- en vrijdagavond. Op zaterdag en op zondag tijdens het competitieseizoen. De cafetaria met terras bevindt zich op de eerste verdieping van het gebouw, gelegen aan het verkeerspark.

  De organisatie van ons clubhuis ligt bij het barteam. Wil je meer weten, neem dan contact op via clubhuis@vrijbroek.be

  Iedereen is welkom voor een drankje of een snelle hap. Je kan er betalen met jetons of Payconiq.