• VRIJBROEK HOCKEY CLUB MECHELEN

  Vrijbroek HC is een gezellige familieclub in Mechelen waar iedereen welkom is, jong én oud. Bij ons draait alles om spelplezier en sportiviteit.  

  Hoewel het Vrijbroekpark al meer dan zeventig jaar een prachtig decor voor Mechelse hockeyfanaten is, werd onze club pas in 1989 opgericht.

  Dankzij z'n sportief karakter heeft het veldhockey de laatste jaren enorm aan populariteit gewonnen. Naast onze reguliere jeugd- en volwassenenploegen bieden we ook Kleuter-, Trim- en G-Hockey aan. VHCM telt ondertussen meer dan 300 leden. 

  We ontvangen iedereen met open armen, zowel jong als oud. Als je denkt dat hockey iets voor jou is, kom dan zeker een kijkje nemen! De eerste drie trainingen zijn gratis!

 • TRAININGEN

  In de eerste plaats willen we kinderen en jongeren laten 'spelen'. Spelplezier is de beste motivatie om door te zetten. Kinderen mogen en moeten fouten maken. Het zijn de beste leermomenten. Bij ons is elk lid van het team even belangrijk. Pestgedrag wordt dus niet getolereerd.

  Continuïteit is belangrijk om te groeien in een sport. We verwachten van onze leden dat ze op de trainingen aanwezig zijn. Lukt dit niet, geef dan een seintje aan de teammanager. Hij zorgt ervoor dat de trainer op de hoogte is.

  Het volledige trainingsprogramma vind je onderaan deze pagina

   

 • VRIJWILLIGERS

  Wij zijn een kleine club met beperkte middelen. De inzet van onze vrijwilligers is dus van groot belang. Daarom hebben we sinds kort een contactpersoon voor onze vrijwilligerswerking: Bram Verbruggen. Hij is op de hoogte van aankomende activiteiten en spreekt mensen aan als we nood hebben aan extra handen. Iedereen die een steentje wil bijdragen aan de werking van de club is welkom.

 • CLUBHUIS

  Ons clubhuis is geopend op woensdag- en vrijdagavond, op zaterdag en op zondag. De cafetaria bevindt zich op de eerste verdieping van het gebouw, gelegen aan het verkeerspark. Iedereen is welkom voor een drankje of een snelle hap.