• AANSPREEKPERSOON INTEGRITEIT

  Ruben Van Nieuwenborg is onze nieuwe en eerste API (aanspreekpersoon integriteit). Bij hem kan je terecht met een vraag, vermoeden of klacht over grensoverschrijdend gedrag zoals pesten, misbruik of discriminatie. De API werkt onafhankelijk, biedt een luisterend oor en helpt je verder op weg om in de juiste richting mee te denken. Ook bij conflictsituaties zal hij bemiddelen. 

  contact: ruben@vrijbroek.be

 • DAGELIJKSE WERKING

  De organisatie van onze dagelijkse werking is opgedeeld in 13 domeinen. In elk domein zijn vrijwilligers actief, onder begeleiding van het bestuur. Vrijwilligers mogen de invulling van hun domein zelf bepalen, op voorwaarde dat deze aansluit bij de visie van de club.

  Elke ploeg heeft een teammanager. Hij of zij is het eerste aanspreekpunt van de ploeg, regelt vervoer & scheidsrechters op wedstrijddagen en zorgt ervoor dat het team op de hoogte blijft van alle clubcommunicatie. Ouders kunnen bij hem/haar ook terecht bij vragen.

  Voor vragen over onze werking kan je altjd terecht bij het bestuur.

 • CLUBHUIS

  Ons clubhuis is geopend op woensdag- en vrijdagavond. Op zaterdag en op zondag tijdens het competitieseizoen. De cafetaria met terras bevindt zich op de eerste verdieping van het gebouw, gelegen aan het verkeerspark.

  De organisatie van ons clubhuis ligt bij het barteam. Wil je meer weten, neem dan contact op via clubhuis@vrijbroek.be

  Iedereen is welkom voor een drankje of een snelle hap. Je kan er betalen met jetons of Payconiq.