• G-Hockey

 • Vrijbroek is een club waar gezelligheid, plezier, vriendschap en sportiviteit voorop staan. Een familiale club waar iedereen welkom is. Daarom hebben we sinds september 2020 ook een eigen G-Hockey werking.

   

  Wat is G-hockey?

  G-hockey staat garant voor hockeyplezier voor jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Als club willen we ook deze jongens en meisjes (vanaf 12 jaar) als volwaardig lid laten meedraaien in onze clubwerking. Genieten van sport- en spelactiviteiten in teamverband staan hier centraal.

   

  Trainingen

  Jullie worden elke vrijdagavond verwacht van 18.15 uur tot 19.30 uur (met uitzondering van de schoolvakanties). De club zorgt voor een sportverzekering, hockeysticks en ballen. Je hoeft dus enkel te zorgen voor sportschoenen, een sportieve outfit en je vrolijke zelve.

  Iedereen kan gratis deelnemen aan 3 proeftrainingen, zo kunnen we samen bekijken of hockey iets voor jou is. Tarieven voor een heel seizoen vind je hier.

   

  Wedstrijden

  Na verloop van tijd zullen we ook de kans krijgen om deel te nemen aan wedstrijden en toernooien. Er is echter geen verplichting tot deelname. De nadruk blijft ook hier liggen op plezier en genieten!

   

  Interesse?

  Voel je de hockeykriebels al komen, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren: G-hockey@vrijbroek.be. Je mag je natuurlijk altijd registreren via het contactformulier op onze website, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om verder af te spreken.

  Hopelijk tot binnenkort!