• PRAKTISCHE INFORMATIE

  TEAMS & TRAININGEN

  Teams zijn opgedeeld per leeftijdscategorie. De spelertjes van het jongste team zijn 5 jaar (U6 - geboortejaar 2014). Van begin september tot eind juni wordt er tweemaal per week getraind. De meeste trainingen gaan door op woensdag en vrijdag. De juiste uurregeling vind je hier

   

  LIDGELD

  Het jaarlijks lidgeld omvat alle trainingen en competitiewedstrijden outdoor, een verzekering en de aansluiting bij de Belgische Hockeybond & de Vlaamse Hockey Liga. Een deel van dit geld kan je echter recupereren via de mutualiteit. Tarieven zijn afhankelijk van de leeftijd en vind je hier.

   

  TALENTENTICKETS

  Talententickets van de stad Mechelen kunnen gebruikt worden om een deel van het lidgeld te betalen. Vermeld dit duidelijk op de overschrijving en overhandig de tickets aan onze penningmeester of aan Timmy Brion, onze jeugdverantwoordelijke.

   

  UITRUSTING

  Om mee te trainen heb je kunstgrasschoenen, een tandbeschermer, scheenbeschermers en een hockeystick nodig. Sticks zijn beschikbaar op de club. Als je deelneemt aan de wedstrijden heb je ook een wedstrijdshirt, kousen en broek/rok(je) nodig. Hiervoor kan je contact opnemen met Timmy timmy@vrijbroek.be

   

 • Inschrijven

  Voornaam
  Achternaam *
  Geslacht *
  Geboortedatum *
  Straatnaam
  Huisnummer *
  Postcode *
  Plaats
  Telefoonnummer
  Email
  Herhaal email
  Captcha *
  Velden met een * zijn verplicht!
 • Door bovenstaand inschrijvingsformulier te verzenden verklaren nieuwe leden zich akkoord met de privacyverklaring van Vrijbroek Hockey Club Mechelen.