• VHCM KAMPEN

  Elk jaar organiseren we verschillende kampen. Tijdens onze stages ligt de focus op het hockey, gedurende een omnisportkamp komen ook ander activiteiten aan bod. Inschrijven kan via de knop onderaan deze pagina. 

   

  AANBOD SEIZOEN 2022-23 

  Momenteel zijn er geen kampen waarvoor je je kan inschrijven. Zodra we meer info hebben over de kampen van het komende seizoen kondigen we dit aan via onze nieuwsbrief en op onze landingspagina.

 • PRAKTISCH

  Duur & uurregeling

  Al onze kampen beginnen om 9u00 en zijn gedaan om 16u00.
  Er is voor-opvang vanaf 8u00 en na-opvang tot 17u00.

  De inschrijving is voor de volledige week.

  Kan uw kind door omstandigheden niet alle dagen aanwezig zijn, dan moet u dit vermelden in de opmerkingen. Met vermelding van de exacte data van afwezigheid. Het inschrijvingsgeld wordt berekend pro rata het aantal aanwezige dagen. Halve dagen worden niet in rekening gebracht.

   

  Inschrijven

  De inschrijving kan enkel via het formulier hieronder. Voor elke deelnemer moet een afzonderlijk formulier worden ingediend.

  U ontvangt altijd per mail een bevestiging van de inschrijving. Dit kan wel enkele dagen duren.

  Wilt u toch graag uitschrijven, stuur dan een mailtje naar vincent@vrijbroek.be

   

  Betaling

  Gelieve één betaling uit te voeren per deelnemer en per kamp. Bij de bevestiging van de inschrijving ontvangt u ook een uitnodiging tot betaling. Als de betaling verwerkt is, krijgt u hiervan ook een bevestiging. De betaling moet minimaal 1 maand voor aanvang van het kamp gebeuren. Als omwille van corona een kamp moet afgelast worden, dan wordt het inschrijvingsgeld volledig teruggestort.

   

  Fiscaal attest

  Wenst u een fiscaal attest te ontvangen, stuur dan na afloop van het kamp een mail naar penningmeester@vrijbroek.be

   

  Aantal deelnemers

  Als een kamp volzet is, zal dit op deze pagina vermeld worden. U kan zich nog inschrijven, maar komt op de wachtlijst terecht. Komt er een plaatsje vrij dan nemen we contact met u op en kan u alsnog definitief inschrijven.

   

  Materiaal & benodigdheden

  Leden van onze club voorzien een eigen stick, beenbeschermers en een mondstuk. Neem ook zeker een drinkbus mee. Zorg voor aangepaste kledij en materiaal, afhankelijk van het weer. (bv pet, zonnecrème, regenkledij,...)

   

  Contact

  Heb je nog vragen ? stuur een mailtje naar vincent@vrijbroek.be

  INSCHRIJVEN