Net gemist?


Om bezoekers (nog) warm(er) te maken voor de hockeysport, werden er twee demomatchen georganiseerd. Hier kan je alles over lezen bij ‘match van de maand’.

FlipFlop Party – 13/05/2017

Om het einde van het seizoen te vieren én om de nieuwe licht- en geluidsinstallatie van de club te testen, besloten we om een klein feestje te houden in ons clubhuis. Een zomerse decoratie, zwoele dansschijfkes, een Tequila Sunrise-shot bij het binnenkomen en zeer goed gezelschap maakten er een geslaagde avond van. Bedankt aan de dj’s, dames, heren en U19’s!

Voor de volgende editie hopen we een breder publiek van onze club te bereiken! Coaches, ouders, medewerkers en sympathisanten.. houd jullie vast 😉

 

 

Lasershooting & Ice-karting U16 – mei 2017

Op initiatief van trainer/coach Geoffrey, sloten de U16 jongens hun seizoen af met enkele leuke team spirit activiteiten. Na een hard seizoen trainen, hier en daar wat knokken en om zich helemaal klaar te stomen voor de examens, kon Geoffrey heel wat spelers en ouders warm maken voor een partijtje lasershooting & Ice-karting.

Het was de eerste keer dat de U16 jongens ook naast het veld een hecht team vormden. Het inititief werd bij spelers e ouders enorm geappreciërd. De foto’s van de activiteiten spreken alvast voor zich. Iedereen heeft ervan genoten, ookal werd de Ice-karting wel gezien als een leuke doch zeer koude ervaring ;-).

Dank je Geoffrey voor het leuke seizoen & bedankt Johan, papa van Sem om dit met dit met onze redactie delen!

 

Backsticks – 20/05/2017

Op zaterdag 20 mei nam een gemengd dames- en herenteam deel aan ‘Backsticks’, een hockeytornooi georganiseerd door (en op de velden van) Victory. In de late voormiddag werden onze dames en heren verwelkomt met een goodie bag en een tequila shotje. Nadien speelden ze vier poulewedstrijden, waarvan ze er drie wonnen en één eindigde met gelijkspel. Ons team stroomde door naar de kwartfinale, waar ze helaas verloren met 3-0.

Het zalige weer, de ludieke randactiviteiten en de leuke afterparty zorgde ervoor dat de sfeer op en top bleef.

 

Dag van het Park – 28/05/2017

Elk jaar wordt er zowel in Vlaanderen als in Nederland de ‘Dag van het Park’ georganiseerd. Naar goede gewoonte kon jong en oud ook dit jaar in het Vrijbroekpark terecht om in de bakkende zon te genieten van kermisattracties, allerlei zalige smulstands, fanfares en sportieve activiteiten.

Uiteraard was ook onze hockeyclub aanwezig. Aan ons standje werden verfrissende drankjes en smakelijke hamburgers verkocht. Ook werden er flyers van de ‘vriendjesdagen’ uitgedeeld.