Het Belang van Vrijbroek


profielfoto_herfst

Wat is ‘Het Belang van Vrijbroek?’

Onze club zit vol leven en dat willen we met jou delen! We houden je op de hoogte over het reilen en zeilen van onze club. De gepasseerde én aankomende activiteiten, leuke nieuwtjes en grappige hockeyfoto’s van alle leden.

Elke maand wordt er een nieuwsbrief rondgestuurd waar alle leuke nieuwtjes, grappige hockeyfoto’s en gepasseerde én aankomende activiteiten worden uitgelegd. De volledige verslagen zijn ook te lezen op deze website. Zo vind je in de rubriek ‘Save the date’ alle aankomende hockey events en activiteiten. In de rubriek ‘Net gemist’ geven we dan weer een uitgebreid verslag aan de gepasseerde activiteiten. Maandelijks zetten we 1 of meerdere belangrijke personen ‘In the spotlight’. De rubriek Tips & Tricks geeft je enkele handige hulpmiddeltjes voor op een training of match. Er wordt ook elke maand een verslag gegeven van de ‘Match van de maand’. Als laatste kan je alle leuke/grappige/guitige/ongelooflijke hockeyfoto’s terugvinden bij de ‘Hockeykiekjes.

We rekenen echter ook op jouw hulp voor de inhoud. Heb je enkele leuke/coole hockeyfoto’s genomen? Ken je leuke hockeytricks die je graag wilt delen met je teamgenoten? Heb je als supporter langs de zijlijn een fenomenale actie gezien? Of is er nog iets helemaal anders dat je het vermelden waard vindt? Geef ons zeker een seintje op redactie@vrijbroek.be.

Via onderstaande button kan je je inschrijven op de nieuwsbrief. Zo ben je elke maand als eerste op de hoogte van ‘Het belang van Vrijbroek’

ButtonJAnieuwsbrief