• TRIMHOCKEY - Hockey voor recreanten

    Sinds enkele jaren organiseren we bij Vrijbroek trimhockey. Dat is een recreatieve gemengde dames- en herenploeg zonder competitieverplichtingen. De sport richt zich op spelers die op latere leeftijd hockey beginnen spelen of die ooit hockey hebben gespeeld.

    Ondertussen hebben we een vaste kern die groot genoeg is om wekelijks te trainen. Toch verwelkomen we nog regelmatig nieuwe deelnemers. Want da's het fijne aan trimhockey: je kan altijd inpikken. Heb je in 't begin van dit jaar getwijfeld maar wil je nu wél een poging doen: altijd welkom.

    Trainingen gaan telkens door op vrijdagavond, van 21.00 tot 22.30u.  We oefenen de basistechnieken en spelen een wedstrijdje. En dat allemaal in een ontspannen sfeer, zodat iedereen op eigen tempo kan oefenen en groeien. Lidmaatschap voor één jaar kost 170 euro, maar de eerste drie trainingen zijn gratis. Zo kan je een aantal keer komen proberen voor je beslist. Spelmateriaal wordt door de club voorzien. Indien je nog vragen hebt over het trimhockey, stuur gewoon een mailtje naar Wannes De Schepper.